ASHWA-25™ [NANOSTATE™]

ASHWA-25™ är en kolloidal nanosuspension där ett fullspektrumextrakt av Withania somnifera ["ashwagandha"] är dispergerat i en lösning. Produkten framställs med vår NanoState™-teknologi avsedd för sublingual administrering. Med fullspektrumextrakt menas att vi har tagit tillvara alla ämnen som finns naturligt i råvaran men extrakten är givetvis standardiserat för att kunna garantera en jämn kvalitet.

Produkten används med fördel av dig som känner dig stressad och sliten. Studier visar att ashwagandha kan ha en normaliserande effekt på kroppens steroidhormoner, dvs förbättra förhållandet mellan kortisol och könshormoner.

Fördelen med ASHWA-25™ jämfört med andra produkter med ashwagandha i t ex kapselform är att denna innehåller mycket små partiklar vilket bidrar till bättre upptag av de verksamma ämnena samt större specifik yta, dvs större yta som kommer i kontakt med celler. Produkten administreras under tungan för bästa effekt. 


REKOMMENDERAD DOSERING

Som ett dagligt kosttillskott: Dra upp lösningen i pipetten och droppa cirka 20 droppar [~1mL] under tungan och håll kvar lösningen där i 30-60 sekunder innan du sväljer.  Vid behov kan samma dos tas ytterligare en gång under dagen. Den rekommenderade dosen ska ej överskridas. 
När du suger upp lösningen i pipetten är det cirka 1/3 som fylls och detta motsvarar ungefär 20 droppar. Doseringen behöver inte vara exakt utan effekten kommer av  regelbunden användning. 

INNEHÅLL

Vegetabiliskt glycerol, sterilt vatten , 250mg/mL Ashwagandha [Withania Somnifera] [radix], konserverande medel [kaliumsorbat].

Kosttillskott

Bör ej ersätta varierad kosthållning. Förvaras utomräckhåll för barn och ska ej användas av gravida eller ammande. 

KONTRAINDIKATIONER