Vem kan använda protokollet?

Citronprotokollet™ kan användas av vem som helst men vi avråder alltid barn, gravida och ammande för att ta det säkra före det osäkra. Protokollet bygger på ämnen som kroppen antingen tillverkar själv eller som du får i dig vi kosten så biverkningar är inte förväntade och inte ens de känsligaste magarna brukar reagera negativt, snarare tvärtom. 

SKALBART

Citronprotokollet är skalbart vilket gör att du enkelt kan lägga till och ta bort produkter efter behov och ekonomi. Produkternas verkningsmekanismer överlappar och kompletterar varandra och därför är det bäst att börja lite mer ordentligt i början och ta bort någon produkt lite senare. Det går även att alternera vissa produkter, dvs att du växlar mellan dem men, som sagt, från början är det bra om du tar flera samtidigt. 

En grundregel är att produkten som heter Polyfenoler är den vi lägger till om de övriga produkterna inte är tillräckliga. Du börjar alltså med RCU, Akoge och Symbios. Det går givetvis att använda även Polyfenoler från start om du vill.

PRODUKTER
  • RCU Detox 
  • Akoge
  • Symbios
  • Polyfenoler 

Kan jag ta andra kosttillskott samtidigt?

Ja det är inget som krockar med produkterna som ingår i Citronprotokollet™. Om du tar produkter som ska vara antiinflammatoriska och de inte har hjälpt dig innan kan du sluta med. 

Hur är det att kombinera med läkemedel?

Så vitt vi kan se finns det inga interaktioner förutom med Polyfenoler som kan påverka vissa enzymer som reglerar nedbrytningen av vissa läkemedel. Oavsett, så fråga din läkare. 

Hur är det med kosten. Ska jag lägga om den? 

Du behöver egentligen inte lägga om kosten för att Citronprotokollet ska göra nytta men för att bygga hälsa långsiktigt är det bra att se över den i den mån det går.