FRÅGOR & SVAR

KAN MAN ANVÄNDA RESOLVE I FÖREBYGGANDE SYFTE? 

Nej det är onödigt. Vi har en annan produkt kallad Revant™ som kan användas mer i förebyggande syfte. Utgångspunkten är att vi med stigande ålder drar på oss allt mer inflammationer och att den här produkten reverserar dessa. Vi riktar då givetvis in oss på senescenta, s k zombiceller och den primära målgruppen är inom longevity. 

HAR RESOLVE NÅGRA BIVERKNINGAR?

Slutprodukterna som bildas av ingredienserna finns naturligt i alla kroppens celler så där finns inga biverkningar att förvänta. Vi har alla givetvis olika känsliga i mage/tarm. Om du upplever magproblem med Resolve™ så testa att ta efter att du har ätit. Tar du läkemedel så informera din läkare och denne är välkommen att kontakta oss för mer information.  

KAN MAN BLANDA RESOLVE I VAD SOM HELST?

Det är generellt inget problem men försöka att dricka upp det ganska omgående för att undvika risk att någon ingrediens reagerar. Man ska överhuvudtaget inte låta en färdigblandad lösning stå för länge pga att dess stabilitet kan påverkas. Det bästa är alltså att blanda i valfri dryck och dricka upp det direkt. 

Varför ska jag använda RESOLVE?

Jag vet att många vars hälsa inte är på topp har testat det mesta när det gäller både läkemedel, kosttillskott och andra behandlingar. Man använder saker som man tror eller har hört ska vara bra trots att man inte upplever någon förbättring. Du kanske känner igen dig? Anledningen är att de flesta produkter inte kan bryta den inflammatoriska loopen och det är just det som är syftet med Resolve™. Vi hade redan marknadens främsta anti-inflammatoriska produkter, t ex curcumin i ett nanobaserat transportsystem, men märkte att detta inte var tillräckligt för att de inte bryter loopen. Då blir det lite mer så att symptom minskar men inflammationen ligger ändå kvar och pyr i väntan på något som triggar igång den igen. Min målsättning är inte att bara lindra och i sökandet efter en bra lösning landade vi slutligen i det som idag är Resolve™. Så för att svara på frågan. Du ska använda Resolve™ eftersom du redan har försökt med "allt" och den här produkten fungerar annorlunda. Det går givetvis bra att använde produkten även om du inte har testat allt innan eftersom det kommer att spara dig tid och en massa pengar. 

Hur viktigt är det att följa doseringen? 

Det är jätteviktigt men samtidigt hänger inte doseringen på bara några milligram hit eller dit. Det är därför det är helt okej att ta en tesked som varierar lite från dos till dos. 

Kan jag kombinera med andra kosttillskott? 

Resolve™ kan tas samtidigt med det mesta. Den här produkten fungerar på ett helt annat sätt än allt annat och därför är det ingen risk. Känner du dig osäker så ta kontakt med mig. 

Är det här någon form av biohacking? 

Biohacking handlar om att optimera en redan fungerande kropp. För de flesta som använder Resolve™ är utgångsläget ett annat så begreppet biohacking passar nog inte riktigt.