Vi SVARAR... på dina frågor

Här har vi samlat några frågor som kan uppkomma. 

Kan jag blanda alla grundstenarna i ett och samma glas?

Det går jättebra att blanda Citrat och Alfa-ketoglutarat. I Polyfenoler använder vi ett transportsystem och är än så länge osäkra på hur de olika ingrediensern i Citrat och Alfa-ketoglutarat påverkar transportsystemet. Därför rekommenderar vi att du tar Polyfenoler separat. Risken är annars att upptaget försämras. 

Måste jag dricka allt på en gång? 

Nej det är inga problem att dra ut lite på det men en morgondos bör vara konsumerad under "morgonen". 

Kan Jag ta grundstenarna med mat?

Det spelar ingen roll om du tar med eller utan mat i magen. Har man en känslig mage så brukar det vara en fördel att ta i samband (under/efter) måltid. 

Hur mycket vätska ska jag blanda med?

Det har ingen betydelse utan det är en smaksak. 

Kan jag blanda och dricka senare?

Ja det går bra. Till exempel tar det lite tid för Polyfenoler och Citrat att lösa sig. När det gäller Polyfenoler så kan du blanda även kvällsdosen redan på morgonen och du kan egentligen blanda för flera dagar framåt om du föredrar det för lösningen är stabil. 

Kan ni garantera att jag blir bättre? 

Nej givetvis inte eftersom vi måste veta mer om just din hälsa för att kunna förutspå förväntade effekter. Citronprotokollet™ är dock i sin helhet utvecklat för att "ta på det mesta". Det har att göra med på vilket sätt de olika ämnena påverkar våra celler. De gånger vi hör att kombinationen inte har hjälp alls ser vi som ett nederlag men vi måste givetvis acceptera att det inte finns något som hjälper allt och alla. 

Vad är bonuseffekter?

Bonuseffekter är vår beskrivning av effekter som kanske inte alltid är förväntade. Säg att du följer Citronprotokollet för att du är överkänslig mot pollen. Du märker ingen skillnad i det avseendet men däremot har ditt knä som du har ont i de senaste åren blivit bättre. Det är ett exempel på bonuseffekt. Vi brukar uppmana till att man ska vara observant på just såna effekter för de är ett tecken på att protokollet i varje fall gör någon nytta och motiverar till att man bör fortsätta. 

Om du inte upplever någon effekt alls efter 2 månader så måste man göra en avvägning om det är värt att fortsätta med Citronprotokollet eller inte. Vi rekommenderar dig att ta kontakt med oss så kan vi tillsammans avgöra. Vi vill givetvis inte att du fortsätter om det inte kommer att leda till något. 

Kan det vara farligt på något sätt?

Ingredienserna som ingår i de olika grundstenaren är livsmedelsingredienser och anses generellt inte som skadliga eller farliga.Vi har hittills under de år som vi har jobbat med de här produkterna inte haft någon som upplevt obehag eller drabbats av biverkning. Däremot finns det ju alltid olika känsliga magar. Om du upplever magproblem så testa av ta efter mat eller sprid ut intaget under lite längre tid. 

Om du använder läkemedel av någon form bör du fråga/informera din läkare för att säkra att det inte finns några kontraindikationer. Polyfenoler kan i viss mån påverka hur läkemedel metaboliseras.  

HUR KAN JAG VETA OM CITRONPROTOKOLLET ÄR RÄTT FÖR MIG? 

Det kan man tyvärr inte veta i förväg. Vi kan utgå från forskning och våra erfarenheter men så fort det handlar om medicinska diagnoser så kan vi inte berätta något. Detta på grund att lagarna är utformade som de är. Vårt råd är att om du redan har testat de mesta utan att något direkt har hjälpt, ge Citronprotokollet en chans. Vi finns här för att hjälpa dig så tveka aldrig att kontakt supporten: 0175-30250